— Niina Simanainen

Bloggailu alkaa!

No niin, vihdoin sain aloitettua bloggailun!:) Vaalit lähestyvät ja kalenteri täyttyy menoista. Kampanjointia ja erilaisia tilaisuuksia runsain mitoin vielä edessä. Tulevana lauantaina olen Jyväskylän keskustassa kampanjoimassa. Sunnuntaina on hieman toisenlaista hubaa tiedossa: Lastenjuhla Saarijärvellä! Järjestäjinä ovat Keski-Suomen Vihreät Naiset, Saarijärven Vihreät ja Vihreät Naiset. Olen tosi iloinen, että tämä toteutuu, sillä sitä suunniteltiin alunperin jo viime marraskuulle lapsen oikeuksien päivän (20.11.) läheisyyteen. Energisessä naisporukassa olemme tätä suunnitelleet. Ja luvassa aikas satumaista puuhaa: satuseikkailuja, sadunlukua, ongintaa, kasvomaalausta ym. Meitä vihreitä ehdokkaita on myös muutama satuja lukemassa. Täytyy harkita tarkoin mitä satuja valikoi. Jotain itseäkin innostavaa, jottei yleisö vallan pitkästy :) Kaiken kaikkiaan vaaleissa ja kampanjoinnissa siis hyvillä mielin mukana! Tänne kirjaan kaikenlaisia ajatuksia ja tuntoja matkan varrelta...
Jaa sivu: