— Niina Simanainen

Viimeiset viisi kilometriä...

Olen tuntenut ylimääräisiä kipristyksiä, koska bloggailu on jäänyt vähiin. Kampanjointia on riittänyt, eikä illalla ole sorvin ääreen jaksanut istahtaa. On tullut käytyä mm. Laukaan vaalitapahtumassa, Multialla potkukelkkailun MM-kisojen haasteviestissä, Jklän vaalikiertueella ja tietysti päivystämässä vihreässä kioskissa ja kävelykadulla Jklässä. Järjestimme myös Keski-Suomen Vihreiden Naisten toimesta kirjailijatalolla hienon keskustelutilaisuuden, jossa vieraili Pirjo Hassinen. Virtuaalisuus on tosiaan tupannut jäämään hieman fyysisen jalkoihin:) Potkukelkkailu vetisellä ja loskaisella jäällä vihreissä haalareissa oli sangen maitohapokas, mutta kerrassaan upea kokemus. On tosi hienoa, että meidän vihreiden ehdokasporukasta löytyy reipasta leikkimielisyyttä lähteä mukaan tällaisiin tempauksiin. Viimeinen vaaliviikko on jo puolessa välissä. Energiani taitaa sittenkin riittää loppuun asti, vaikka välillä on tuntunut, ettei voltit riitä:) On se vaan ihmeellistä, miten monenlaisia ihmisiä sitä kohtaa turuilla ja toreilla. Muistoksi tästä kampanja-ajasta jää ainakin monia todella hienoja yksittäisiä kohtaamisia ja keskusteluja ihmisten kanssa. Juuri nämä hyvät kohtaamiset ja saamani tuki - ei mikään muu - auttaa jaksamaan tämän vaalihärdellin. Loppuun saakka mennään ja olen jo nyt oppinut tästä kaikesta paljon. Myös sen, että ensi kerralla hommaan jostain kunnon piikkarit potkukelkkakisoihin;)
Jaa sivu: