— Satu Haapanen

Flamencoa ja puheita

Edellinen viikko sujui kampanjan avausta valmistellessa. Vaalikampanjani avattiin perjantaina 17.11. Oulun Nukulla, nuoriso- ja kulttuuriasiainkeskuksessa. Ilta meni hyvin, vaikka sää ulkona oli kurja. Paikalla oli kolmisenkymmentä ihmistä, jotka olivat taivaltaneet tuulen ja tuiskun ja sateen läpi paikalle. Tunnelma oli mukava ja minulle kannustava. Taina P-K puhui hyvin ja loi aika kattavan kuvauksen tähän astisesta työstäni opettajana ja kunnallispoliitikkona. Hannu Taanila teki oman kriittisen katsauksensa yhteiskuntaan, hän kritisoi muun muassa päättäjien joutokäyntiä ja turhaa tärkeyttä. Hannu antoi hyvän neuvon: puhu suoraan ja yksinkertaisesti. Illan helmi oli Anna Murtolan flanmencolaulu ja Otto Meinilän kitara. Upea ääni Annalla, heitä pyytää mieluusti mukaan muihinkin pippaloihin.
Jaa sivu: