— Satu Haapanen

www.vihreat.net 31.1.

Hei lukija, jos et ole vielä testannut vihreyttäsi, käypäs tekemässä vihertesti osoitteessa www.vihreat.net Blogin kirjoittaminen on kivaa, mutta olen joutunut ajallisesti siinä vähän tinkimään. Nykyään nukahdan usein Ellan viereen nukutuspuuhiin, juuri kun olisi rauhallinen aika kirjoittaa. Vaalikoneet vievät paljon aikaa, niitä on ainakin kaksikymmentä erilaista ja jokaiseen vastaaminen vie 2-3 tuntia. Toisaalta niistä sitten ihmiset saattavat löytää sopivia ehdokkaita, ja onhan niitä koneita itsekin kiva testata. Vihreiden naisten kanssa suunnittelimme tänään tulevan lauantain lastenjuhlaa. Se on Kirkkotorin koulutuskeskuksessa klo 13-16. Mukava tapahtuma tiedossa ja on hauska tehdä jotain yhdessä muiden ehdokkaiden kanssa. Kävin torstaina vaalipaneelissa Madetojan musiikkilukiolla. Tilaisuus oli hyvin juonnettu ja oppilaat olivat tehneet hyviä kysymyksiä. Vaalien yksi hyvä puoli on se, että pääsee päivittämään tietonsa ja joutuu muodostamaan kannan sellaisiinkin asioihin, mitä ei välttämättä aiemmin olisi tullut ajatelleeksi. Samalla oppii tuntemaan itseäänkin paremmin. Parasta vaaleissa on kuitenkin ihmisten tapaaminen. Olin Kempeleen Zeppelinissä lauantaina. Juttelin siellä muun muassa yhden mukavan maanviljelijän kanssa ja opin uusia asioita muun muassa luomutuesta. Suomalaiset ovat erittäin huolissaan ilmastonmuutoksesta ja iso osa ihmisistä on valmis muuttamaan omia elintapojaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Kuluta vähemmän, kierrätä, kulje jalkaisin ja pyöräile, vähennä sähkönkulutusta - näistä voisi jokainen aloittaa.
Jaa sivu: