— Sinikka Ala-Paavola

Panovirheitä yöllisissä jutissa

Toimivatko muiden sormet ja ajatukset yömyöhällä samaan tahtiin? Siis näppäimistöllä. Minun eivät. Eilen väitin puhuneeni maahanmuuttajista tiettyyn hankeen. No, tarkoitus oli iloita siitä, että samaan henkeen (!)puhuminen voi edesauttaa asiaa. Olemme yrittäneet palauttaa maahanmuuttajalasten kotikielenopetusta päiväkotien ohjelmaan. Se on nyt myötätuulessa, mutta oli vähällä mennä koko lapsi pesuveden mukana.Sinne hankeen. Hyvinkää on päättänyt vähentää pakolaisten vastaanottamista, mutta haluaa houkutella hyvinkoulutettuja, paljon veroja maksavia ulkomaalaisia Hyvinkäälle paikkaamaan tulevaisuuden työvoimapulaa. Mitenkähän se yhtälö toimii? Olin Porvoossa Paras-hanke seminaarissa. Hieman viisastuin, ja nyt tiedän mistä ainakin pitää ottaa selvää. Hyvä niin.
Jaa sivu: