— Sinikka Ala-Paavola

Puheita ja päätöksiä

Onnittelujen paikka! Olen tullut valituksi Hyvinkään kirkkovaltuustoon! Vaatimattomalla äänimäärällä, mutta silti! Tänään Hyvinkään kaupunginvaltuusto käsitteli ensimmäisen kerran talousarviota. Pidin Vihreiden ryhmäpuheenvuoron. Sen luonnos on Hyvinkään vihreiden kotisivulla, mutta enhän tapani mukaan mitenkään pysynyt sen rajoissa. Tunsin itseni kuitenkin ajan hermolla olevaksi, kun A-piste käsitteli maahanmuuttajalapsia aivan samaan hankeen, mihin olen useaan otteeseen aiheesta jo paasannut(sic!). Energiastrategia-aloitekin tuntui hyvin ajoitetulta, kun uutiset kertoivat Venäjän kaasuvarojen huolestuttavasta vähenemisestä. Budjetista äänestetään kahden viikon kuluttua, joten vielä ei voi olla mistään ihan varma. Kierrokset ovat vielä korkeita, mutta pari sudokua auttaa nukahtamaan ja huomenna taivallamme Porvooseen Paraskeen.
Jaa sivu: