— Sinikka Ala-Paavola

Reissussa

Eilinen kaupunginvaltuuston kokous budjettiäänestyksineen sujui kohtalaisesti. Maahanmuuttajalauseet poistettiin ja Pikkutikka sai pontensa. Rahanmenolisäyksiä tuli vain aiemmin sovitut ja niinpä yksimielisiä kohtia oli tavallista enemmän, kun taas äänestyksiä tavallista vähemmän. Asialla on puolensa. Etukäteiskeskusteluihin eivät kaikki välttämättä pääse osallistumaan tai saa tarvittavia tietoja, mutta loppukäsittely on nopeutunut. Meriem Aslan , joka on UNIFEMin hankepäällikkö Kabulissa oli mielenkiintoinen tuttavuus. Hän on hauska, jalat maassa, ja tykkää saunasta (oltuaan kaksi päivää Suomessa). Naisten oikeusapuneuvonta alkaa saada muotonsa ja täsmentyy. Se on hyvä. Otsikko viittaa siihen, etä kassit ovat pakattuina ja lähden tästä tutustumaan Kuopion vanhustenhuoltoon. Paha mieli on taas kaikertanut, kun en ole muutamaan viikkoon ehtinyt äidin luokse. Joka kuukausi sentään.Palaan viimeistään perjantaina. Kuinka voisi olla monessa paikassa yhtä aikaa?
Jaa sivu: