— Sinikka Ala-Paavola

Millainen vuosi tämä uusi?

Uusi vuosi alkoi. Otettiin uusi almanakka esiin ja ensimmäinen puolivuotiskausi täyttyi erilaisten lappusten sisältämästä infosta tuossa tuokiossa. Mikä on tämä oravanpyörä? Ovatko kaikki nuo tapahtumat tarpeellisia? Sitten on tietysti vielä tämä vaalikampanja.Täytyy varata päiviä siihenkin. Kävin kaupungilla Kuopiossa hakeakseni apteekista äidilleni lääkkeitä. Tuntui, että puoli Suomea oli ahtautunut autoineen Kuopion keskustaan kummallinen kuume silmissään. Sitten ymmärsin; se ei ollut flunssa-aalto. Alennusmyynnit olivat alkaneet. En ole tähän pitkään ikään mennessä kokenut vastaavaa ja olen kuitenkin kokenut Hullut päivät ja muut. Johtuuko se tästä lumettoman pimeyden tuomasta ankeudesta, jota pitää jotenkin piristää. Takapihallamme Hyvinkäällä alkoi lintulyhde itää jo ennen joulua. Sitä kävi ihmettelemässä myös peipponen, siis se mistä puoli kuuta on kesään. Ei se kuitenkaan talvehtine täällä, koska ei ole enää näyttäytynyt. Minusta tuli lopullisesti vihreä, kun huomasin, että lapsille saattoi kuusen naavaa näyttää vain kirjan kuvasta. Nyt katselen kuvia lapsistani hiihtämässä!!
Jaa sivu: