— VAALITARKKAILIJA

Avattiin sitten vaalikampanja

Tuija Brax ja kamerat  

Vaalikampanjan avaus on erikummallinen teatteriesitys, jonka puolueet vuorotellen esittävät maaliskuun lähestyessä. Todellisuudessa kaikki ovat tehneet kampanjaa jo vähintään vuoden verran. Jokainen julkisuuspaikka on yritetty hyödyntää. Jokaista kannanottoa, puhetta ja kirjoitusta viilatessa on mietitty, miten se tukee meitä vaaleissa.

Teatteriesitys onnistuu poikkeuksetta aina. Televisio ja lehdet uutisoivat avauksen kiltisti sekä antavat minuutteja ja palstatilaa kiitettävästi. Aivan kuin media olisi laatinut salaisen sopimuksen: "Annetaan niille alkuun hyvä tunnelma ja usutetaan sitten toistensa kimppuun!"

Kamppailuasetelmaa lietsottiin jo vähän, kun Keskustalle esittämämme oikeistolaistumissyytökset nousivat otsikoihin. Saa nähdä vaivautuuko Keskusta vastaamaan vai ajatteleeko se, että antaa pienen vikistä.


Jaa sivu: