— Vaara Kirsti

KAHDEN KAUPPA

Kaupunginjohtajaksi tulee joko Henry tai Jyrki. Näin päätettiin. Vaikka kummankin perässä on puoluetunnus, toivon edelleenkin, ettei sen anneta häiritä harkintaa. Hurskasta toiveajattelua - pelkään olevani ihan väärässä - taas. Kyllähän se nyt selvää on, etteivät demarit tai kokoomus malta olla omaansa lobbaamatta. Kavereita tarvitsee kumpikin porukka. Eikä valinta ihan yksäkkiä ole selvää kummallekaan. Meistä pienistä tuleekin hyvin isoja ja kokoamme arvokkaampia. Pienien ryhmien yhteisvoima on 25 ja se jakaantuu viiteen porukkaan. Painavimmaksi tekijäksi pitää saada LAHDEN PARAS. Poijjaat testataan ja haastatellaan ja taas pohditaan ja punnitaan, tässähän on ihan lehtitaikinan teon meininki. Kaulitaan ja käännetään... Kaikkiaan oma tunnelmani on, ettei edelliskertaisen kaltaista sirkusta synny. On ihan vaan puhdas perstunuma. Taas voin olla tuhannen väärässä. Voi jos olisin kerrankin oikeassa! Huomenna tulee Tarja C kaupunkiin. Illalla on sitten yrittäjien vaalipaneeli. Vaalien iloinen meininki kukoistaa ainakin hämäläisessä vihreässä porukassa. On superkivaa, kun mennään eikä meinata, tuetaan toisiamme. Ja tukijoukkoja on kertynyt jokaiselle. Jos ei muuta niin käyvät Kristallipallossa antamassa "äänensä", joka on mukava muistutus näkymättömästä tuesta. Sitä ei ole koskaan liikaa. Työkuvioissa oli tänään oikea tiedonhaluisten naisten joukko. Jäteasiat kiinnostavat, jäte on jokaiselle hyvin henkilökohtainen kokemus, joskus sanon jopa elämys. Niihin suhtaudutaan tunteella - jäte on aina ollut jotain, josta on maksettu jotain, ja siitä luopuminen, jätteenäkin on tunnekysymys. Kyllä se vaan on itsenikin tunnustettava. Erityisesti sen huomaa hävittäessään nurkkiin kertyneitä juttuja, joita ei ole TAATUSTI vuosiin tarvinnut, mutta eroon pitäisi päästä. Tätä seikkaa näet harvoin muistaa mietiskellä ostotilanteessa. Jätettähän kaikesta joskus tulee. Paitsi ei ehkä Picasson maalauksesta tai Nanny Stillin maljakosta tai muusta oikeasti arvokkaasta - niistäkin voi tulla jätettä, särkyessään...
Jaa sivu: