— Vesa Saarinen

Vihreiden kunnallisvaalirahoitus on julkaistu

"Avoimuus on äänestäjän takuu siitä, ettei tule odottamattomia yllätyksiä."

Mielestämme on tärkeää, että äänestäjä voi tietää, miten ja mistä puolueet ovat saaneet vaalirahoitusta. Siksi julkistamme kunnallisvaalirahoituksemme nyt - jo ennen vaaleja, jotta äänestäjät voivat uurnilla tietää, miten puolueet saavat ja käyttävät rahaa. Samalla haastamme muut puolueet samaan.

Vihreiden rahoitus on avointa ja rehellistä. Meille ei tule rahaa kierrätettynä piilotukena kulttuuri- tai maakuntakehitysyhdistyksiltä. Takanamme ei ole ammattiyhdistys- tai etujärjestöjä, vaan rahat ovat peräisin omasta varainhankinnastamme ja puoluetuesta. 

Vihreiden valtakunnallisen kampanjan rahoituksen lisäksi avaamme piirien ja paikallisyhdistysten budjetit. Myös kaikkia ehdokkaita on ohjeistettu avaamaan ja erittelemään omat rahoituksensa.

Tutustu Vihreiden vaalirahoitukseen ja sen periaatteisiin »

Jaa sivu: