Hiiri kauppakassin kanssa

Vuoden 2012 osuuskauppavaaleissa vihreiltä listoilta valituiksi tulivat
Kalle Könkkölä, Sini Alén, Sirkku Ingervo, Sari Näre, Terho Pursiainen ja Sallamaari Muhonen. Varasijoille ylsivät Sonja Alanko, Katri Kakko, Tuuli Kousa, Sanna Vesikansa, Teresia Volotinen ja Sari Hartonen.

 

Haluatko lisää luomua ja lähiruokaa? Joko riittää hypermarkettihype? Eikö kaupallakin ole vastuunsa eläinten hyvinvoinnista? Oisiko kauppaketjun jo syytä tutustua tuulivoimaan?


Kyllä meidänkin mielestämme.

Osuuskauppa HOK-Elannon edustajisto valitaan nelivuotiselle toimikaudelle toukokuussa pidettävissä vaaleissa. Edustajistoon valitaan 60 jäsentä. Vihreillä on vaalialueella kolme listaa. Vihreät – Uusimaa, Vihreät – Helsinki ja Vihreät – De Grönä.

Tutustu vihreiden listojen yhteiseen vaaliohjelmaan (valprogram). Lisätietoja vaaleista ja edustajiston roolista HOK-Elannon sivuilta. Ehdokaslistat numeroineen löydät täältä. Voit tutustua vihreiden listojen vaalimainoksiin Yhteishyvä lehdessä, suomeksi ja ruotsiksi.

Kampanjointia vauhdittamaan on teetetty vaaliohjelman sekä vihreiden listojen ehdokkaat sisältävä flaikku. Sitä saa Uudenmaan ja Helsingin toiminnanjohtajilta. Voit myös ladata sen PDF-versiona.

Lisätietoja:

Anu Heikkilä, 045 124 2818, anu.heikkila_at_vihreat.fi

Uudenmaan vihreiden tj.

Outi Silfverberg, 040 754 3312, outi.silfverberg_at_vihreat.fi

Helsingin vihreiden tj.

Jaa sivu: