Vihreä liitto ja Vihreä Lanka ovat haastaneet jokaisen Vihreän liiton jäsenen rekrytoimaan vähintään kaksi uutta jäsentä tai Vihreän Langan tilaajaa.

Kilpailussa saa yhden pisteen sekä yhdestä uudesta jäsenestä että Vihreän Langan vuosi- tai kestotilauksesta, mukaan lukien opiskelija- ja eläkeläistilaukset. 15.6.2009 mennessä hankittujen jäsenten tai tilausten kokonaismäärä lasketaan yhteen ja sen perusteella määräytyy palkintoon oikeuttava kokonaispistemäärä.

Voit hankkia jäseniä tai tilaajia

  1. Verkossa: Pyydä uutta jäsentä/tilaajaa suorittamaan liittyminen/tilaus netissä osoitteessa www.vihreat.fi/kampanja ja ilmoittamaan siinä yhteydessä "suosittelijansa" nimi (oma nimesi).
  2. Paperilomakkeella: Jokaiselle Vihreiden jäsenelle lähetetyn kirjeen mukana seurasi neljä jäsen-/tilaajahankintalomaketta. Pyydä uutta jäsentä/tilaajaa täyttämään lomakkeen etupuolelle omat tietonsa. Täytä itse omat tietosi kääntöpuolelle ja palauta lomake postissa osoitteeseen: Vihreä liitto r.p. / Kilpailu, Fredrikinkatu 33 A, 3. krs, 00120 Helsinki.

Paperilomakkeet lopussa?

Ei hätää! Voit ladata ja tulostaa itsellesi lisää lomakkeita alla olevasta linkistä:

LiiteKoko
PDF icon jasen_ja_tilauslomake.pdf35.62 KB
Jaa sivu: