Paremman tulevaisuuden rakentamiseen tarvitaan jokaista - Jäsenyys on kannanotto maailman menoon

Jäsenmaksun maksupalvelu (vanhoille jäsenille)

Tervetuloa maksamaan Hyvinkään Vihreät ry:n jäsenmaksu!

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Liittymällä jäseneksi olet mukana muuttamassa maailmaa ja puolustamassa ihmisarvoa, ympäristöä ja heikommassa asemassa olevia.

Saavutimme historian parhaan vaalituloksen yhdessä. Varsinainen työ alkaa vasta tästä: työ ympäristön, tasa-arvon, koulutuksen ja vihreämmän tulevaisuuden hyväksi tehdään vaalien välillä. Maksamalla jäsenmaksun tuet työtämme paremman maailman puolesta.

Vihreät ei ole vain poliittinen puolue – olemme liike, joka on niin vahva kuin sen jäsenistö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan.

Tällä lomakkeella liittyessäsi jäsenmaksusi kirjataan vuodelle 2018, joten pääset nauttimaan jäsenedusta koko vuoden. Jos jostain syystä haluat maksaa vielä jäsenmaksun vuodelle 2017, voit tehdä sen täällä.

Tällä lomakkeella voit maksaa valitsemasi vihreän yhdistyksen (Hyvinkään Vihreät ry) jäsenmaksun. HUOM! Tämä lomake on tarkoitettu niille, jotka ovat olleet jo entuudestaan Vihreiden jäseniä; jos olet liittymässä Vihreisiin uutena jäsenenä, käytä uuden jäsenen liittymispalvelua.

Täytä yhteystietosi alla ja klikkaa ”Seuraava” siirtyäksesi eteenpäin jäsenmaksun maksamiseen.

Tulit tälle lomakkeelle linkistä, jossa Hyvinkään Vihreät ry on valmiiksi valittuna. Jos haluat valita jonkin muun vihreän yhdistyksen, se onnistuu tämän lomakkeen etusivulta.

Yhdistykseni

Vihreä yhdistys, jonka jäsenmaksun haluan maksaa:
Hyvinkään Vihreät ry

Yhteystietoni

Syntymäaika

 

SIVU (1 / 3)

1. Yhteystiedot | 2. Tietojen tarkistus | 3. Jäsenmaksu


Rekisteriseloste