Vihreät rahoittavat vaalikampanjaansa Suomen oloissa poikkeuksellisilla arpajaisilla. Arvat tulevat tänään myyntiin Vihreässä verkkokaupassa.

- Arpajaisissamme on ennen nähtyihin arpajaisiin verrattuna todella arvokas päävoitto, 100 000 euron asuntolahjakortti. Sen voi käyttää vapaavalintaisen asunnon hankintahintaan. Voittajalle jää itselleen maksettavaksi vain varainsiirtovero sekä 100 000 euron ylittävä osa kauppahinnasta, Vihreiden puoluesihteeri Panu Laturi kertoo.

- Lahjakortti riittää yksiöön Helsingin Kalliossa, rivitaloon Kokkolasta tai omakotitaloon tontteineen Kajaanissa, Laturi kuvailee. Arpoja voi ostaa Vihreiden verkkokaupasta joko yksitellen tai kymmenen arvan vihoissa. Yhden arvan hinta on 30 euroa, koko vihon saa 300 eurolla.

Vihreiden arpajaisissa voittotodennäköisyys on poikkeuksellisen hyvä, koska arpoja on myynnissä vain 10 000 kappaletta. Yksittäisen arvan voittosuhde on siten 1:10 000. Ostamalla koko vihon voittomahdollisuudet ovat erinomaiset, 1:1000. Esimerkiksi SDP:n kunta-arvassa päävoittona olevan auton voittosuhde on 1:200 000. Perinteisen Ässä-arvan päävoiton voittosuhde on 1:69 450.

- Halusimme välttää vaaliarpajaisissa tyypillistä rihkamaa, siksi voittomme ovat ekologisesti ja eettisesti kestäviä. Asunnon lisäksi arvomme viisi kappaletta tuhannen euron arvoisia kotisiivouslahjakortteja, Vihreiden kampanjapäällikkö Ville Tuominen kertoo. Vihreät kannustavat muitakin puolueita panostamaan tulevaisuudessa ekologisesti kestäviin arpajaispalkintoihin.

Arpajaisilla kerätään varoja kunnallisvaalityöhön. Arpajaisten tuotto jaetaan Vihreän puolueen, paikallisyhdistysten ja ehdokkaiden kesken. - Arpajaiset ovat keino, jolla pyrimme kaventamaan sitä eroa, joka kunnallisvaalibudjetissamme on useimpiin muihin puolueisiin verrattuna. Toivomme, että ihmiset lähtevät ilolla mukaan tukemaan Vihreää vaalityötä, Tuominen sanoo.

Arpoja voi ostaa paitsi verkkokaupasta, myös suoraan Vihreiltä ehdokkailta. Voitot arvotaan ja julkistetaan Vihreiden vaalivalvojaisissa 26.10, jonka jälkeen tiedot löytyvät myös Vihreiden verkkosivuilta.

Kuva arvasta:
http://www.vihreat.fi/extranet/file.php/8/sekalaisia/arpamalli_2.pdf

Vihreä verkkokauppa:
http://www.vihreat.fi/verkkokauppa

Lisätiedot:

Puoluesihteeri
Panu Laturi
GSM 050 520 8337

Kampanjapäällikkö
Ville Tuominen
GSM 045 125 1322
Jaa sivu: