Sen lisäksi, että kunnallisvaaliehdokas voi tilata verkkosivupaketin oma-aloitteisesti Vihreiden verkkokaupasta, myös Vihreiden paikallisyhdistykset voivat järjestää verkkosivupakettien kimppatilauksia seuraavien ohjeiden mukaan.

  1. Paikallisyhdistys, piiri tms kerää sivupaketista kiinnostuneilta ehdokkailta nimet ja sähköpostiosoitteet. Huomaa, että ehdokaskohtainen sähköpostiosoite on välttämätön: ehdokkaalle, jolla ei ole omaa sähköpostitiliä, ei verkkosivupakettia voida toimittaa.
  2. Paikallisyhdistys lähettää Vihreille kokoamansa luettelon (etunimi, sukunimi, e-mail) palvelun tilaajista. Listan vastaanottaja on kampanjakoordinaattori Mikko Airto (etu.suku@vihreat.fi).
  3. Luettelon saavuttua Vihreät lähettää paikallisyhdistykselle laskun. Yhden ehdokkaan sivupaketin hinta on 29 e, joten paikallisyhdistykselle saapuvan laskun loppusumma on 29 e * tilaajamäärä.
  4. Paikallisyhdistys hoitaa laskutuksen suoraan ehdokkailta. Vihreät ei puutu siihen, kuinka suuren summan paikallisyhdistys ehdokkailta verkkosivupaketista perii; halutessaan paikallisyhdistys voi periä sivupaketista ehdokkaalta pienemmän tai suuremman (ei suositella!) summan kuin 29 e.
  5. Kun luettelo on toimitettu Vihreille, sivut avautuvat ehdokkaille kolmen työpäivän toimitusajalla, luettelon pituudesta riippumatta. Vihreät toimittaa suoraan ehdokkaiden sähköposteihin tarvittavat ohjeet, tunnukset ja salasanat.

Kysymyksiin aiheesta vastaa kampanjakoordinaattori Mikko Airto (etu.suku@vihreat.fi).
Jaa sivu: