35 Alajärvi, Hanna
kääntäjä

36 Hiltunen, Salme
erityisopettaja, eläkeläinen

Olen eläkkeellä erityisopettajan työstä ja huolehdin nykyisin päiväkoti Vaahteran ruuanvalmistuksesta ja olen mukana koululaisten iltapäiväkerhotoiminnassa. Työtoverini ovat arvioineet minua seuraavasti: luotettava, positiivinen, pirteä, sydämen sivistynyt, lämmin, iloinen, yhteistyökykyinen. Olen ollut aiemmin vihreiden valtuutettuna vv. 90-96, joten minulla on elämänkokemuksen lisäksi myös tietoa ja taitoa. Yhteistyöllä tuloksia!

37 Kangas, Tiina
yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalipsykologi

Olen 45-vuotias perheenäiti Pusulasta. Lähes puolet elämästä Helsingissä asuneena arvostan Nummi-Pusulan luontoa ja mahdollisuuksia raikkaaseen ulkona liikkumiseen pyöräillen, kävellen, retkeillen metsässä jne. Maaseutukirkonkylässä myös kissoillamme on kissan päivät. Ruuhka-alueelta tulleena Pusulan noin sadan lapsen ala-aste on idyllinen. Kannatan koulutoiminnan keskittämistä Nummi-Pusulan alueella vain muutamaan yksikköön ja näiden koulujen kehittämistä.

Tärkeitä asioita minulle ovat siis luonto ja eläinten hyvinvoinnin edistäminen, ekologinen elämäntapa yleensäkin, mikä tarkoittaa esimerkiksi mahdollisuutta käyttää joukkoliikennettä ja kierrätystä. Näitä asioita olisi kehitettävä Nummi-Pusulassa. Mahdollisuutta tehokkaaseen käyttötavaran kierrättämiseen ei täällä ole. Lisäksi Pusulaan täytyy saada nuorille tilat, joissa kokoontua ja harrastaa.

Harrastan taiteita (maalaus, tekstiilit, kollaasit jne), puutarhanhoitoa ja liikuntaa.

38 Kemppinen, Riku
teatteritaiteen maisteri

39 Lehtonen, Pirjo
opinto-ohjaaja

Olen 51-vuotias neljän lapsen äiti. Koulutukseltani olen FM ja opinto-ohjaaja. Tärkeitä arvoja politiikassa ovat sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja kestävän kehityksen periaate. Laadukas ja ilmainen koulutus kaikille kaikilla asteilla on tärkeätä säilyttää. Riittävät resurssit tutkimukseen ja tieteeseen. Ja ennen kaikkea riittävät terveyspalvelut kaikille kansalaisille asuinpaikasta riippumatta. Sivistynyt hyvinvointivaltio huolehtii kaikista kansalaisistaan!

40 Lempinen, Kari
työnjohtaja

Perheessä kaksi poikalasta ja muutama karvakuono. Nuorisolle tiloja, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, lisää kevyenliikenteen väyliä, lääkäripalvelut myös Nummella. Peruspalvelut kaikkien oikeus.

41 Palander, Satu
kotiäiti, freelance-duunari

Perheessä neljä poikalasta ja muutama karvakuono. Lapset ja nuoret kunnan tulevaisuus, vanhukset kunnan kallisarvoinen historia, inhimillisyys kunniaan. Peruspalvelut kaikkien oikeus.

42 Suonio, Sella
sosiaalityöntekijä, kotiäiti

43 Valonen, Sinikka
erityisopettaja

44 Viljanen, Kaarina
elintarviketieteiden tohtori, tutkija

Jaa sivu: