Kaupunkipolitiikka, kuntapolitiikka, maaseutupolitiikka, haja-asutusalueet, kaavoitus, rakentaminen.

Kun kuudesta tulee yksi – Kouvolan kuntaliitos ja mitä siitä voisi oppia

Meitä on kolme sisarusta - minä ja kaksi pikkusiskoa. Vaadimme lapsina kaikessa ehdotonta tasapuolisuutta. Jos joku sai tikkarin, kaikkien piti saada tikkari.

Vihreät   27.6.2014

Raiteet kohti kestävää kasvua

Lähipäivien minihallitusneuvotteluissa yksi kärkiaiheista on uusien työpaikkojen luominen. Tuore valtiovarainministeri Antti Rinne (sd.) on väläytellyt lisärahaa julkisiin investointeihin.

Oras Tynkkynen   17.6.2014

Kuulumisia kunnista: Liitoksia tehdessä kannattaa katsoa kauas

Valtiovarainministeriö on määrännyt toimitettavaksi erityisen kuntajakoselvityksen Seinäjoen kaupungin ja Jalasjärven kunnan välillä.

Vihreät   17.4.2014

Kohti avoimia vihreitä kuntia

Maailma rakennetaan kunnissa, ja valta niissä kuuluu meille kaikille. Kuntien valtuustoissa, hallituksissa ja lautakunnissa ratkaistaan hyvän arjen kannalta tärkeitä asioita.

Jaa sivu:

EU:n alueiden komitea hyväksyi kunnianhimoiset 2030-ilmastotavoitteet

Harvoin politiikassa olen saanut kokea sellaista onnistumisen iloa kuin Euroopan unionin alueiden komitean täysistunnossa viime viikolla.

Sirpa Hertell   4.2.2014

Pormestari auttaa syventämään kansanvaltaa

Tampere vaihtoi ensimmäisenä Suomessa kaupunginjohtajan pormestariin vuonna 2007. Pirkkala päätyi pormestarimalliin kaksi vuotta myöhemmin.

Oras Tynkkynen   29.1.2014

Valoa kuntatunnelin päässä

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtman ehdotti tänään Aamulehden haastattelussa Tampereelle ja Turkuun seutuhallintomallia kuntien pakkoliitosten tilalle. Juuri näin. Hienoa Antti!

Touko Aalto   17.1.2014

Outi Alanko-Kahiluodon ryhmäpuhe rakennepaketista

Arvoisa puhemies,

Vihreät   11.12.2013

Niinistö valtuuskuntapuheessa: Vihreät on uudistuspuolue, joka muuttaa Suomea

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoi valtuuskuntapuheessaan, että hallitus teki eilen tärkeitä rakennepäätöksiä, joiden avulla pystytään turvaamaan suomalaisten palvelut ja hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus.

Mari Kamaja   30.11.2013

Sivut