Vaikuta

Yhdessä olemme vahvempia. Jokaista meitä tarvitaan. Löydä itsellesi sopiva tapa toimia.

Lahjoita

Tukemalla Vihreitä autat meitä puolustamaan luontoa ja koulutusta sekä torjumaan ilmastonmuutosta ja köyhyyttä.

Tukeminen on helppoa ja nopeaa.

Lahjoita yhdistyksille

Liity puolueeseen!

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Liittymällä jäseneksi olet mukana muuttamassa maailmaa ja puolustamassa ihmisarvoa, ympäristöä ja heikommassa asemassa olevia.

Työ ympäristön, tasa-arvon, koulutuksen ja vihreämmän tulevaisuuden hyväksi tehdään vaalien välillä. Maksamalla jäsenmaksun tuet työtämme paremman maailman puolesta.

Vihreät ei ole vain poliittinen puolue: olemme liike, joka on yhtä vahva kuin sen jäsenistö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Liity nyt!

Lähde ehdolle!

Aluevaalit käydään 23.1.2022. Lähde ehdolle vihreämmän tulevaisuuden puolesta!
Vihreä puoluejohto ulkona

Puoluekokous 2021

Vihreiden puoluekokous järjestetään 11. ja 12. syyskuuta 2021 etäkokouksena. Kokouksen tärkeimpänä asiana ovat henkilövalinnat.

Lue lisää!

Uutiskirje

Miten ilmastonmuutosta torjutaan, mitä kaikkea on saatu aikaiseksi koulutuksen puolustamiseksi, miten köyhyyttä on saatu vähennettyä ja mitä varhaiskasvatuksen laadun parantamiseksi on tehty. Vastaukset näihin ja moneen muuhun löytyy Vihreiden uutiskirjeestä.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


Vihreä kaupunkivisio

Kouluttaudu Vision koulutuksilla!

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea.

Tutustu koulutuksiin!