Tälle sivulle olemme koonneet tietoja ja ohjeet, kuinka nykyisten sivupaketin käyttäjien tulee toimia, saadakseen käyttöönsä uuden sivupaketin.

 

Tuleeko minun siirtyä uuteen?

Tulee, jos haluat sivusi pitää vielä toiminnassa. Vanhanmallinen sivupakettipalvelu on tullut tiensä päähän ja kaikki sen alaisuudessa toimivat sivustot tullaan joko siirtämään uudenmalliseen palveluun tai sulkemaan. Kannattaa myös ilmoittaa siitä, jollet halua sivupakettia enää käyttää, koska tällöin emme turhaan muistuta sinua vaihdosta.

 

Kuinka siirtyminen tapahtuu ja vaatiiko se minulta jotain?

Siirto itsessään tapahtuu lähes kaikissa tapauksissa automaattisesti. Ainut, mitä sinun tulee tehdä, on tilata ja maksaa uusi sivupakettisi Vihreästä verkkokaupasta. Jokainen uusi sivupaketti tulee siis tilata verkkokaupasta, koska uuden palvelumallin mukaisesti sivupaketti maksaa 29e, 44e, 69e tai 84e vuodessa, riippuen millaisen sivupaketin itsellesi valitset. Ja ensimmäinen vuosimaksu maksetaan tilauksen yhteydessä.

Kun olet tilauksen tehnyt, vanha sivustosi pyritään siirtämään uuteen palveluun 1-2viikon kuluessa. Ilmoitamme erikseen kun sivusto on siirretty. Tuon ilmoituksen jälkeen on tärkeää, että käyt tarkistamassa ovathan kaikki sivustosi osalta kunnossa.

HUOM! Muista mainita tilauksen yhteydessä, ostoskorin lisätietoihin, että kyseessä on siirtotilaus!

 

Mikä paketti sopii sivustolleni parhaiten?

Mitään kovin yleispäteviä vastauksia on hankala antaa, koska kukin käyttäjä on voinut aiemmin tehdä suuriakin muutoksia sivustoonsa. Tässä kuitenkin muutamia pääkohtia, jotka vaikuttavat valintaan peruspaketin ja laajan paketin välillä.

Sinulle sopivin vaihtoehto on laajapaketti, jos:

 

  • Olet muokannut sivustosi ulkoasua esim. mainostoimistolta tai graafikolta tilatun ulkoasulla tai tekemällä muutoin muutoksia sivujen ulkoasuun.
  • Olet asentanut sivustoosi lisäosia, joita peruspaketista ei löydy (kts. peruspaketin lisäosat).
Toisaalta sopivin tarpeisiisi on peruspaketti, jos:
  • Olet sivustollesi vain lisännyt sisältöä (tekstiä ja kuvia).
  • Et ole hankkinut sivustollesi omaa verkko-osoitetta.
  • Sivustollasi on käytössä vain peruspaketista löytyviä lisäosia tai olet valmis luopumaan muilla saaduista toiminnoista.

Olen epävarma kumpi paketti sopii tarpeisiini, tai kaipaan vielä lisätietoja...

Jos jokin jäi vielä epäselväksi tai et tiedä kumpi paketti sopii tarpeisiisi paremmin, ota yhteyttä. Sähköpostilla osoitteeseen sivupaketti-tuki@vihreat.fi. Muista kertoa viestissäsi nykyisen blogisi osoite!

 

 

Jaa sivu: