Kuva: Isabell Schultz / Wikimedia Commons

Puoluekokous Turussa!

Vihreiden vuoden 2010 puoluekokouspaikka on päätetty: kokous järjestetään Suomen Turussa, vuoden 2011 kulttuuripääkaupungissa, Aurajoen helmessä!

Kokous järjestetään 22.-23.5.2010 Turun messu- ja kongressikeskuksessa. Kokouksen tarkka aikataulu sekä ohjelma tulevat kevään aikana esille verkkoon, osoitteeseen www.vihreat.fi/puoluekokous

Aivan jokainen on tervetullut seuraamaan mielenkiintoista kokousta! Henkilövalintoja ei kokouksessa tällä kerralla tehdä, mutta puoluekokouksella on eräs erittäin tärkeä tehtävä: hyväksyä Vihreille uusi poliittinen ohjelma.

Poliittinen ohjelma on merkittävä asiakirja, jonka tehtävänä on määritellä Vihreiden merkittävimmät poliittiset tavoitteet seuraavan eduskuntavaalikauden (2011-2015) aikana. Ohjelmaa voi paitsi kommentoida, myös muuttaa vielä puoluekokouksen aikana. Tutustu ja kommentoi poliittista ohjelmaa täällä!

Puoluekokous on myös mitä mainioin tapa tutustua Vihreisiin ja vihreisiin toimijoihin ympäri maan: vihreää väkeä kokoukseen on odotettavissa satamäärin.

Jaa sivu: