Yhdistysten ja toimijoiden laajapaketti, 44e / vuosi

Laajapaketti sisältää kaikki samat toiminnot kuin peruspakettikin, mutta tarjoaa laajemmat mahdollisuudet sivuston muokkaamiseen.

 Laajapaketti sisältää
 Kyllä! Kaikki peruspaketin toiminnot (Huom! oma verkko-osoite on pakollinen!) 
 
Joiden lisäksi alla olevat erikoisominaisuudet

 Kyllä! Mahdollisuuden muokata ulkoasua peruspakettia laajemmin
 Kyllä! Mahdollisuuden asentaa omia lisäosia
 Kyllä! Tukisivuston, jolta löytyvät niin ohjeet kuin tukifoorumikin
(Huom! Ohjeet kattavat vain peruspaketin toiminnallisuudet!
Käyttötuki ei kata peruspaketin ulkopuolisia lisäosia / muokkauksia!)

 

Ja kaikki tämä vain 44 eurolla vuodessa!

Huom! Verkko-osoite EI sisälly hintaan ja tulee tilata erikseen. Katso ohjeet alta.


Mistä voin ostaa laajan paketin?

Vihreän verkkosivupaketin laajan paketin voit ostaa Vihreästä verkkokaupasta. Muista kertoa tilauksen yhteydessä kaikki tarvittavat tarvittavat tiedot, jotta voimme toimittaa sivuston käyttöösi mahdollisimman nopeasti!

Huom! Verkko-osoite tulee olla tilattuna ennen laajanpaketin tilausta ja sen tulee ohjata Vihreän verkkosivupaketin palvelimelle. Lisätietoja Oma verkko-osoite -sivuilla. Huom! Verkko-osoite ei kuulu laajan paketin hintaan, eikä sitä voi tilata verkkokaupastamme laajanpaketin yhteydessä.

Toimitusaika laajalla paketilla on normaalisti 1 - 4 viikkoa.

 

Hyödyllistä lisätietoa

Laajapaketti vastaa toiminnoiltaan ja mahdollisuuksiltaan ulkopuoliselta taholta ostettua webhotellia, jossa sivut on toteutettu itse asennetulla Wordpress -blogimoottorilla. Peruspakettiin nähden voit siis liki täysin vapaasti valita mitä lisäosia sivuillasi käytät ja millaiselta sivusi näyttävät.

Ainoastaan erona ulkopuoliseen webhotelliin, Vihreiden verkkosivupaketin laajalla paketilla saat sivujesi alle erittäin tehokkaan palvelimen Suomesta, luotettavalta yhteistyökumppanilta ja todella edullisesti. Kaiken lisäksi saat Wordpressin valmiiksi asennettuna ja konfiguroituna, Vihreällä ulkoasulla, käyttötuella ja suomenkielisin ohjein. Ja ilman lisämaksuja, todella edulliseen vuosihintaan!

Voitkin siis aloittaa sivustollesi sisältöä lisäämään heti, kun sivusto toimitetaan sinulle, ilman että joudut opettelemaan Web-sovellusten asentamista tai etsimällä sopivaa ulkoasua Vihreälle sivustollesi.

Jaa sivu: