Jäsenpalvelut

Kiitos, että tuet Vihreitä jäsenyydelläsi! Tälle sivulle on koottu yleisimpiä jäsenyyteen liittyviä palveluita. Mikäli jokin tarvitsemasi palvelu ei löydy sivulta, tai sinulla on muuta kysyttävää, kannattaa olla yhteydessä osoitteeseen jasenasiat@vihreat.fi.

Jäsenmaksun maksaminen

Vuonna 2023 jäsenmaksulaskut lähetetään viikolla 3 (16. – 20.1.) sähköpostilla. E-lasku tulee e-laskun tilanneille ja paperinen lasku vain niille, joilla ei sähköpostiosoitetta tai e-laskutilausta rekisteristämme löydy. Maksumuistutuksia seuraa tarvittaessa.

Jäsenmaksu vuonna 2023 on 35 €. Vähävaraisten (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, jne.) jäsenmaksu on 15 €.

Tiedot avoimista ja suoritetuista jäsenmaksulaskuista löytyy Vihreiden asiointipalvelusta, laskut-välilehdeltä. Mikäli et löydä jäsenmaksulaskua, voit pyytää sitä osoitteesta jasenasiat@vihreat.fi

Jos olet jo puolueen jäsen ja haluat maksaa jäsenmaksusi nykyiselle yhdistyksellesi, voit maksaa sen käyttämällä viitenumeroa ja muita tietoja saamastasi jäsenmaksulaskusta.

Yhteystietojen muutokset

Onko osoitteesi tai puhelinnumerosi muuttunut? Voit ilmoittaa yhteystietojesi muutoksista Vihreiden asiointipalvelussa.

Lahjoitukset

Vihreiden kampanjaa voi tukea lahjoituksella täällä. Kiitos tuestasi! Kuukausilahjoittajaksi voit alkaa osoitteessa https://www.vihreat.fi/kuukausilahjoitus

Yhdistyksen vaihtaminen

Kerro  osoitteeseen jasenasiat@vihreat.fi, että haluat liittyä uuteen yhdistykseen ja että haluat erota vanhasta. Lähetämme sinulle uuden jäsenmaksulaskun.

Vihreiden jäsenlehti

Vihreä on lehti vihreiltä vihreille. Sen sisällöstä on vastuussa puoluetoimisto, ja juttuja kirjoittavat ammattitoimittajat. Lehti kertoo vihreiden toimijoiden työstä, taustoittaa puolueen tavoitteita ja tarjoaa eväitä vaikuttamiseen. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Vihreä lähetetään kaikille Vihreiden jäsenille. Mikäli olet jäsen, mutta et saanut lehteä maaliskuussa 2023, ota yhteyttä osoitteeseen jasenasiat@vihreat.fi. Mikäli et halua lehteä kotiisi, voit peruuttaa tilauksen asiointipalvelussa. Asiointipalvelussa voit myös tarkistaa rekisterissämme olevat yhteystietosi.

Useampaan yhdistykseen liittyminen

Voit halutessasi kuulua useampaan kuin yhteen Vihreään yhdistykseen. Uuteen yhdistykseen voit liittyä liittymispalvelussamme. Voit ilmoittaa halustasi liittyä uusiin yhdistyksiin myös osoitteeseen jasenasiat@vihreat.fi ja lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun.

Sukulaisen tai tuttavan liittäminen jäseneksi

Hienoa, että tuttavapiirissäsi on kiinnostusta Vihreisiin! Kiinnostuneet henkilöt voivat maksaa jäsenmaksunsa uusien jäsenten liittymispalvelussa.

Palvelut vihreille yhdistysaktiiveille

Perustietoa löytyy Vihreästä yhdistysoppaasta. Yhdistysasioissa kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä omaan piiri- tai liittojärjestöön. Yhdistysneuvontaa saa myös puoluetoimistolta osoitteesta yhdistysasiat@vihreat.fi. Yhdistyksen muuttuneet tiedot voi ilmoittaa puolueelle ja piiri- ja/tai liittojärjestölle samaan osoitteeseen.

Eroaminen

Voit erota puolueesta lähettämällä viestin osoitteeseen jasenasiat@vihreat.fi. Pelkkä ilmoitus riittää, mutta halutessasi voit myös perustella, miksi haluat erota.