Toimi

Yhdessä olemme vahvempia. Jokaista meitä tarvitaan. Löydä itsellesi sopiva tapa toimia.

Miten voin toimia ja vaikuttaa Vihreissä?

Voit toimia ja vaikuttaa Vihreissä juuri sen verran kuin oma elämäntilanteesi tai jaksamisesi sallii. Voit liittyä jäseneksi johonkin paikallisyhdistykseen, hakea poliittisten ohjelmien työryhmiin, lahjoittaa kerran tai säännöllisesti työhömme tai vaikka tilata uutiskirjeemme, josta saat tietoa mm. ajankohtaisista politiikan tapahtumista.

Jokainen vaikuttamisen ja toimimisen tapa on merkityksellinen luonnon, ympäristön ihmisoikeuksien, kestävän talouden ja heikoimmassa asemassa olevien puolesta. Katso alta itsellesi sopivin tapa toimia ja lähde mukaan!

Liity puolueeseen!

Työ ympäristön, tasa-arvon, koulutuksen ja vihreämmän tulevaisuuden hyväksi tehdään vaalien välillä. Maksamalla jäsenmaksun tuet työtämme paremman maailman puolesta.

Vihreät ei ole vain poliittinen puolue: olemme liike, joka on yhtä vahva kuin sen jäsenistö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Liity nyt

Vihreä kaupunkivisio

Kouluttaudu Vision koulutuksilla

Opintokeskus Visio järjestää koulutuksia yhdistys- ja vapaaehtoistoimijoille, ympäristöteemoista kiinnostuneille sekä vihreille aktiiveille ympäri Suomea.

Tutustu koulutuksiin

Miten otan yhteyttä omaan paikallisjärjestööni?

Oman alueen paikallisyhdistys on ikkuna paikallispolitiikkaan, mutta myös koko puolueen tasolla tehtävään valtakunnalliseen politiikkaan. Paikallisyhdistysten toiminnassa järjestetään enemmän livetilaisuuksia, joissa voi kohdata muita oman kotiseudun vihreitä.

Jos et tiedä vielä, mitä yhdistyksiä piirissäsi on, piirien toiminnanjohtajat auttavat mielellään oman yhdistyksesi löytämisessä!

Etsi piirisi toiminnanjohtaja

Tilaa uutiskirjeemme

Miten ilmastonmuutosta torjutaan? Mitä kaikkea on saatu aikaiseksi koulutuksen puolustamiseksi? Miten köyhyyttä on saatu vähennettyä ja mitä varhaiskasvatuksen laadun parantamiseksi on tehty?

Vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat tilaamalla uutiskirjeemme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.