Hae Vihreiden strategiatyöryhmään!

Puolueen seuraavan strategian valmistelu on lähes vuoden mittainen prosessi, joka käynnistyy nyt syksyllä 2023 ja huipentuu strategian hyväksymiseen puoluekokouksessa syksyllä 2024.

Mikä strategia?

Strategia ei ole puolueen periaateohjelma eikä yksittäisten vaalien kampanjastrategia. Strategia tehdään pitkälle ajanjaksolle: kahdeksaksi vuodeksi, kahdeksi vaalikaudeksi. Sen tarkoitus on vastata vihreiden tulevaisuuden kannalta olennaisiin toiminnallisiin kysymyksiin: miten poliittista liikettämme tulisi kehittää niin, että pystymme muuttamaan maailmaa vihreämmäksi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla?

Nykyisestä strategista voi ottaa inspiraatiota, mutta työryhmä voi myös päätyä muodoltaan eri tyyppiseen lopputulokseen.

Tutustu Strategiaan 2016-2023

Mukaan työryhmään?

Vihreät hakee nyt jäseniä noin kymmenjäseniseen työryhmään, jonka tehtävä on vastata strategian valmistelusta. Työryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan vihreä liike ja sen toimintatavat kehittyvät, mitä pidämme tärkeänä ja missä pitää parantaa tai tehdä toisin! Työryhmän jäsenten tehtävänä on paitsi tuoda oma panoksensa ajatteluun myös kuulla ajatuksia ja ideoita laajalta vihreiden jäsenistöltä.

Mukaan voi hakea, vaikka olisit tuore Vihreiden jäsen, uusille näkökulmille on tilaa! Ja toisaalta mukaan kaivataan myös pitkäaikaisia toimijoita, joilla on kokemusta ja näkemystä. Toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja erilaisilta Vihreiden jäseniltä ympäri maan.

Hae mukaan täyttämällä oheinen lomake, jossa kerrot kuka olet ja miksi haet työryhmään, viimeistään sunnuntaina 10.9. Päätökset työryhmän kokoonpanosta tekee puoluehallitus syyskuun lopun kokouksessaan.

Hakulomake