Emma Kari

Kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Kansanedustaja ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja

Minusta yhteiskunnan hyvyyttä mittaa se, miten kohtelemme heikoimpia. Olen Vihreän eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja ja kolmen lapsen äiti. Uskon, että tasa-arvoinen Suomi, joka ei jätä kadulle edes paperitonta siirtolaisäitiä, on meille kaikille parempi paikka elää.

Taloutta ei saada kuntoon pienituloisilta ottamalla. Ihmisen tulevaisuutta ei saa määrätä se millaiseen perheeseen tai minne hän sattuu syntymään. Aion tehdä kaikkeni lasten luokkayhteiskuntaa vastaan ja sen puolesta, että Suomea uudistetaan tasa-arvoisesti.

Maapallo on meillä vain lainassa tulevilta sukupolvilta, lapsiltamme. Luonto on kaiken elämän ehto ja sen kauneus on jotain, mitä rakastan syvästi. Ilmastonmuutos, kokonaisten lajien häviäminen sukupuuttoaaltoon ja Itämeren saastuminen ovat tehdyn politiikan seurausta. Kestävä talous ei synny metsiä repimällä ja soita polttamalla.

Helsingissä olemme tämän valtuustokauden aikana saaneet aikaan paljon.

Tiukassa taloudellisessa tilanteessa olemme panostaneet lapsiin ja niihin ihmisiin, jotka tarvitsevat kaupungin tukea eniten. Olemme rakentaneet kaupunkia, joka laittaa rahansa moottoritieliittymien sijaan pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. Olemme puolustaneet kaupunkimetsiä ja tehneet kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Olemme rakentaneet päiväkoteja ja laittaneet rahaa homekoulujen korjaamiseen. Ja tätä työtä haluan jatkaa Helsingissä myös tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Avustaja Johanna Riitakorpi
puh. 050 526 1733
johanna.riitakorpi@eduskunta.fi