Hallinto

Ville Sainio

Ville Sainio

Tietohallintoasiantuntija

Olen Vihreiden tietohallintoasiantuntija. Toimenkuvana on kokonaisvastuu vihreiden tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Satu Söderström

Toimistopäällikkö

Toimin toimistopäällikkönä vastaten mm. puoluetoimiston tilahallinnasta, palkanlaskennasta sekä muista henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä.

Emma Mikkilä

Talous- ja henkilöstöpäällikkkö

Toimin vihreiden talous- ja henkilöstöpäällikkönä sekä hallintotiimin vetäjänä.

Antti Stolt

Johdon assistentti

Toimin puoluetoimistolla vihreiden johdon assistenttina.

Risto Kankaanpää

Hallintopäällikkö

Olen puolueen hallintopäällikkö. Tehtävässäni valmistelen puolue-elinten käsittelyyn tulevia päätösasioita sekä huolehdin päätösten toteutuksesta ja seurannasta. Valtuuskunnan, puoluehallituksen ja puoluekokouksen sihteeri; kokousten käytännön järjestelyjä (mm. puoluekokous, valtuuskunnan kokoukset); yhdistysasioiden neuvonta (piiri- ja liittojärjestöjen osalta kuitenkin vastuu on järjestöpäälliköllä); sähköpostilistojen luonti ja pääylläpito; arkistointi. Hoidan tehtävääni etätyönä Vihreiden Turun toimipisteestä käsin.

Ville Hietaluoto

Web-kehittäjä

WWW-palveluiden tekninen ylläpito ja kehittäminen WWW-palveluiden käyttökoulutus Kaikki sivupaketteja koskevat yhteydenotot osoitteeseen sivupaketti@vihreat.fi! Rajallisesta työajastani johtuen en voi vastata puheluihin, joten käytäthän yhteydenottoihin sähköpostia! Huom! Jos asiasi koskee puolueen www-sivujen sisältöjä, olethan yhteydessä Ville-Veikko Mastomäkeen.