Järjestöt

Aleksi Mäntylä

Kunta- ja alueasioiden suunnittelija

Kunta- ja alueasioiden suunnittelijana tuen Vihreiden kunta- ja aluepäättäjien työtä. Työtehtäviini kuuluu: hyvinvointialueiden poliittisten sihteerien esihenkilönä toimiminen, alue- ja kuntavaikuttajien verkoston ylläpito ja kehittäminen, alue- ja kuntavaikuttajien koulutuksen ja tuen organisointi ja kehittäminen, vaali- ja kampanjatoiminnan tukeminen kunta- ja aluevaalien osalta ja kuntaliiton ja puolueen välisenä yhteyshenkilönä toimiminen

+358 503663808

Simo Raittila

Ajatuspaja Vision koordinaattori

Olen Ajatuspaja Vision koordinaattori. Työtehtäviini kuuluu lisäksi puolueen työryhmien työn tukemista ja kehittämistä sekä erilaisia selvityksiä. Työpöydälleni voit lähettää ideoita myös ajatuspajan Ajatuspadan kautta.

Katja Hintikainen

Järjestöpäällikkö

Vihreiden järjestöpäällikkönä tuen ja kehitän puolueen järjestökenttää muun muassa koulutus- ja tukipalveluita suunnittelemalla. Olen myös vaalipiirien ja suurimpien kaupunkien puolueen työntekijöiden esihenkilö ja kehitän heidän työnsä edellytyksiä. Puolue ja sen järjestöt tarjoavat jäsenillemme vaikutuskanavia, oppimis- ja harrastusmahdollisuuksia sekä tietysti mukavia uusia tuttavuuksia! Yhdessä jäsenten ja järjestöjen kanssa rakennamme entistäkin osallistavampaa ja vaikuttavampaa puoluetta. Tervetuloa mukaan, minkä tahansa vihreän järjestön kautta!

Kai Artes

Tapahtumatuottaja

Vihreiden tapahtumatuottajana vastaan Vihreiden tapahtumakonseptien kehittämisestä sekä tapahtumakoulutuksista. Lisäksi vastaan suurimpien tapahtumien tuotannoista (mm. puoluekokoukset, syyspäivät, Helsingin vaalivalvojaiset, SuomiAreena, Helsinki Pride, Maailma kylässä -festivaali).

050 546 6556