Puoluetoimisto

Joel Tainio

Viestintäsuunnittelija

Toimin puoluetoimistolla viestintäsuunnittelijana. Tehtäviini kuuluvat erityisesti puolueen videoviestinnästä vastaaminen.

Iris Flinkkilä

Viestintäsuunnittelija

Toimin puoluetoimistolla viestintäsuunnittelijana. Tehtäviini kuuluvat erityisesti puolueen graafisesta ilmeestä vastaaminen sekä visuaalinen viestintä.

Sameli Sivonen

Sameli Sivonen

Viestintäsuunnittelija

Poliittisen viestinnän ammattilainen, joka innostuu viihtyisistä ja kauniista kävelykaupungeista. Viestintäsuunnittelijana työpöydälläni on monenlaisia tehtäviä viestinnän strategisesta suunnittelusta päivittäisen viestinnän toteuttamiseen.

Kirsi Syväri

Kampanjapäällikkö

Kirsi Syväri on Vihreiden kampanjapäällikkö.

Antti Stolt

Johdon assistentti

Toimin puoluetoimistolla vihreiden johdon assistenttina.

Simo Raittila

Ajatuspaja Vision koordinaattori

Olen Ajatuspaja Vision koordinaattori. Työtehtäviini kuuluu lisäksi puolueen työryhmien työn tukemista ja kehittämistä sekä erilaisia selvityksiä. Työpöydälleni voit lähettää ideoita myös ajatuspajan Ajatuspadan kautta.

Sarianna Mankki

Poliittinen suunnittelija ja kansainvälisten suhteiden koordinaattori

Poliittinen suunnittelija ja kansainvälisten suhteiden koordinaattori. Political Adviser and International Relations Officer. I also work as the international liaison to European Greens and other Green parties around the world.

Kati Lommi

Kampanjakoordinaattori

Olen kampanjakoordinaattorina tiiviisti mukana puolueen kampanjatyössä, tällä hetkellä työn alla ovat tammikuun 2022 aluevaalit. Työskentelen mm. ehdokashankinnan ja ehdokasviestinnän parissa sekä osallistun erilaisten koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen.

050 543 0401

Veli Liikanen

Puoluesihteeri

Puoluesihteerinä tehtävänäni on johtaa puoluetoimistoa ja tukea puolueen puheenjohtajistoa ja kaikkia vihreitä toimijoita maailman pelastamisessa.