Puoluetoimisto

Vihreiden puoluetoimisto tukee vihreitä toimijoita paremman maailman rakentamistyössä.

Alta löydät puoluetoimiston henkilökunnan puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.
Sähköposti vihreat@vihreat.fi

Käyntiosoite Mannerheimintie 15b A, 4 krs., Helsinki.
Toimisto on avoinna tiistaista keskiviikkoon klo 10-15 (heinäkuussa suljettu). Vaalipiirien ja suurimpien kaupunkien vihreät työntekijät löydät täältä. Jäsenasioiden hoito jasenasiat@vihreat.fi,
neuvonta vihreille yhdistyksille yhdistysasiat@vihreat.fi.

Viestintä

Mastomäki

Ville-Veikko Mastomäki

Viestintäpäällikkö

Toimin Vihreiden viestintäpäällikkönä. Tehtäviini kuuluvat puolueen viestinnän johtaminen sekä viestintätiimin esihenkilönä toimiminen.

Hallinto

Risto Kankaanpää

Hallintopäällikkö

Olen puolueen hallintopäällikkö. Tehtävässäni valmistelen puolue-elinten käsittelyyn tulevia päätösasioita sekä huolehdin päätösten toteutuksesta ja seurannasta.

Aleksi Mäntylä

Talouspäällikkö

Puolueen talouspäällikkönä vastuulleni kuuluvat puolueen talousarvion laatiminen ja tilinpäätöksen tekeminen sekä kirjanpidosta huolehtiminen. Tehtäviini kuuluu myös talousneuvonnan antaminen jäsenyhdistyksillemme. Jos sinulla on puolueen suuntaan talouteen liittyvää asiaa, niin olen yleensä oikea henkilö vastaamaan kysymyksiin. Hoidan tehtävääni osittain etätyönä Lahesta käsin.

+358 503663808

Satu Söderström

Toimistopäällikkö

Toimin toimistopäällikkönä vastaten mm. puoluetoimiston tilahallinnasta, palkanlaskennasta, muista henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä sekä jäsenrekisterin hoitamisesta.

Järjestöt

Katja Hintikainen

Järjestöpäällikkö

Vihreiden järjestöpäällikkönä tuen ja kehitän puolueen järjestökenttää muun muassa koulutus- ja tukipalveluita suunnittelemalla. Olen myös vaalipiirien ja suurimpien kaupunkien puolueen työntekijöiden esihenkilö ja kehitän heidän työnsä edellytyksiä. Puolue ja sen järjestöt tarjoavat jäsenillemme vaikutuskanavia, oppimis- ja harrastusmahdollisuuksia sekä tietysti mukavia uusia tuttavuuksia! Yhdessä jäsenten ja järjestöjen kanssa rakennamme entistäkin osallistavampaa ja vaikuttavampaa puoluetta. Tervetuloa mukaan, minkä tahansa vihreän järjestön kautta!

Sarianna Mankki

Strateginen asiantuntija ja kansainvälisten suhteiden koordinaattori

Strateginen asiantuntija ja kansainvälisten asioiden suunnittelija Strategic Adviser and international secretary. I work as the international liaison to European Greens and other Green parties around the world.

Kampanja

Kirsi Syväri

Kampanjapäällikkö

Kirsi Syväri on Vihreiden kampanjapäällikkö.