Puoluetoimisto

Vihreiden puoluetoimisto tukee vihreitä toimijoita paremman maailman rakentamistyössä.

Puoluetoimiston puh. 09 5860 4160
Sähköposti vihreat@vihreat.fi

Käyntiosoite Mannerheimintie 15b A, 4 krs., Helsinki.
Toimisto on avoinna tiistaista torstaihin klo 10-15 (heinäkuussa suljettu). Vaalipiirien ja suurimpien kaupunkien vihreät työntekijät löydät täältä. Jäsenasioiden hoito jasenasiat@vihreat.fi,
neuvonta vihreille yhdistyksille yhdistysasiat@vihreat.fi.

Johto

Veli Liikanen

Puoluesihteeri

Puoluesihteerinä tehtävänäni on johtaa puoluetoimistoa ja tukea puolueen puheenjohtajistoa ja kaikkia vihreitä toimijoita maailman pelastamisessa.

Antti Stolt

Johdon assistentti

Toimin puoluetoimistolla vihreiden johdon assistenttina.

Viestintä

Iris Flinkkilä

Viestintäsuunnittelija

Toimin puoluetoimistolla viestintäsuunnittelijana. Tehtäviini kuuluvat erityisesti puolueen graafisesta ilmeestä vastaaminen sekä visuaalinen viestintä.

Alina Heywood

Viestintäsuunnittelija

Toimin Vihreiden viestintäsuunnittelijana.

Laura Luoto

Viestintäsuunnittelija

Toimin Vihreiden viestintäsuunnittelijana

050 380 2848

Sarianna Mankki

Poliittinen suunnittelija ja kansainvälisten suhteiden koordinaattori

Poliittinen suunnittelija ja kansainvälisten suhteiden koordinaattori. Political Adviser and International Relations Officer. I also work as the international liaison to European Greens and other Green parties around the world.

Mastomäki

Ville-Veikko Mastomäki

Viestintäpäällikkö (va.)

Toimin Vihreiden viestintäpäällikkönä (va.) 31.7.2023 saakka. Tehtäviini kuuluvat puolueen viestinnän johtaminen sekä viestintätiimin esihenkilönä toimiminen.

Saana Sarmela

Viestintäsuunnittelija

Toimin Vihreiden viestintäsuunnittelijana ja digitaalisen viestinnän tiiminvetäjänä.

Hallinto

Ville Hietaluoto

Web-kehittäjä

WWW-palveluiden tekninen ylläpito ja kehittäminen WWW-palveluiden käyttökoulutus Kaikki sivupaketteja koskevat yhteydenotot osoitteeseen sivupaketti@vihreat.fi! Rajallisesta työajastani johtuen en voi vastata puheluihin, joten käytäthän yhteydenottoihin sähköpostia! Huom! Jos asiasi koskee puolueen www-sivujen sisältöjä, olethan yhteydessä Ville-Veikko Mastomäkeen.

Risto Kankaanpää

Hallintopäällikkö

Olen puolueen hallintopäällikkö. Tehtävässäni valmistelen puolue-elinten käsittelyyn tulevia päätösasioita sekä huolehdin päätösten toteutuksesta ja seurannasta. Valtuuskunnan, puoluehallituksen ja puoluekokouksen sihteeri; kokousten käytännön järjestelyjä (mm. puoluekokous, valtuuskunnan kokoukset); yhdistysasioiden neuvonta (piiri- ja liittojärjestöjen osalta kuitenkin vastuu on järjestöpäälliköllä); sähköpostilistojen luonti ja pääylläpito; arkistointi. Hoidan tehtävääni etätyönä Vihreiden Turun toimipisteestä käsin.

Emma Mikkilä

Talous- ja henkilöstöpäällikkkö

Toimin vihreiden talous- ja henkilöstöpäällikkönä sekä hallintotiimin vetäjänä.

Ville Sainio

Ville Sainio

Tietohallintoasiantuntija

Olen Vihreiden tietohallintoasiantuntija. Toimenkuvana on kokonaisvastuu vihreiden tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Antti Stolt

Johdon assistentti

Toimin puoluetoimistolla vihreiden johdon assistenttina.

Satu Söderström

Toimistopäällikkö

Toimin toimistopäällikkönä vastaten mm. puoluetoimiston tilahallinnasta, palkanlaskennasta sekä muista henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä.

Järjestöt

Kai Artes

Tapahtumatuottaja

Vihreiden tapahtumatuottajana vastaan Vihreiden tapahtumakonseptien kehittämisestä sekä tapahtumakoulutuksista. Lisäksi vastaan suurimpien tapahtumien tuotannoista (mm. puoluekokoukset, syyspäivät, Helsingin vaalivalvojaiset, SuomiAreena, Helsinki Pride, Maailma kylässä -festivaali).

050 546 6556

Katja Hintikainen

Järjestöpäällikkö

Vihreiden järjestöpäällikkönä tuen ja kehitän puolueen järjestökenttää muun muassa koulutus- ja tukipalveluita suunnittelemalla. Olen myös vaalipiirien ja suurimpien kaupunkien puolueen työntekijöiden esihenkilö ja kehitän heidän työnsä edellytyksiä. Puolue ja sen järjestöt tarjoavat jäsenillemme vaikutuskanavia, oppimis- ja harrastusmahdollisuuksia sekä tietysti mukavia uusia tuttavuuksia! Yhdessä jäsenten ja järjestöjen kanssa rakennamme entistäkin osallistavampaa ja vaikuttavampaa puoluetta. Tervetuloa mukaan, minkä tahansa vihreän järjestön kautta!

Aleksi Mäntylä

Kunta- ja alueasioiden suunnittelija

Kunta- ja alueasioiden suunnittelijana tuen Vihreiden kunta- ja aluepäättäjien työtä. Työtehtäviini kuuluu: hyvinvointialueiden poliittisten sihteerien esihenkilönä toimiminen, alue- ja kuntavaikuttajien verkoston ylläpito ja kehittäminen, alue- ja kuntavaikuttajien koulutuksen ja tuen organisointi ja kehittäminen, vaali- ja kampanjatoiminnan tukeminen kunta- ja aluevaalien osalta ja kuntaliiton ja puolueen välisenä yhteyshenkilönä toimiminen

+358 503663808

Simo Raittila

Ajatuspaja Vision koordinaattori

Olen Ajatuspaja Vision koordinaattori. Työtehtäviini kuuluu lisäksi puolueen työryhmien työn tukemista ja kehittämistä sekä erilaisia selvityksiä. Työpöydälleni voit lähettää ideoita myös ajatuspajan Ajatuspadan kautta.

Kampanja

Sirkku Pilvi

Kampanjakoordinaattori

Toimin Vihreiden kampanjakoordinaattorina.

+358505395915

Kirsi Syväri

Kampanjapäällikkö

Kirsi Syväri on Vihreiden kampanjapäällikkö.