Eduskuntavaaleihin valmistautuminen Vihreissä

Vihreät valmistelee hallitusohjelmatavoitteita avoimesti sidosryhmiä ja merkittäviä yhteiskunnallisia toimijoita kuullen. Voitte ehdottaa tapaamista sekä lähettää meille viestejä ja materiaaleja.

Valmistautumisen aikataulu

Hallitusohjelmatavoitteita valmistellaan keväästä 2022 aina vaaleihin asti. Tänä aikana haluamme tavata ja ottaa vastaan materiaaleja mahdollisimman laajasti eri toimijoilta kaikilla politiikan aloilla. Pyydä siis rohkeasti tapaamista!

Tapaamisten kesto on lähtökohtaisesti 30 minuuttia. Vakiotapaamisajat ovat torstaisin klo 10-11 ja perjantaisin klo 9-10, mutta tarvittaessa voidaan sopia myös muu aika.

Keneen olen yhteydessä?

Tapaamispyyntöjen osalta pyydämme olemaan yhteydessä johdon assistentti Antti Stoltiin (antti.stolt@vihreat.fi). Tapaamiseen osallistuu Vihreiden kyseisen alan poliittinen asiantuntija, tapauskohtaisesti myös kansanedustajia tai puheenjohtajistoa.

Muissa hallitusohjelmatavoitteisiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä puoluetoimiston poliittiseen suunnittelijaan (sarianna.mankki@vihreat.fi ) ja eduskuntaryhmän poliittiseen asiantuntijaan (timo.juurikkala@eduskunta.fi).

Mihin voin lähettää materiaaleja?

Oman järjestön tai organisaation kantoja, raportteja tai muuta materiaalia voit lähettää osoitteeseen antti.stolt@vihreat.fi.