Poliitikot

Brigita Krasnqi

Vihreiden nuorten puheenjohtaja

Vihreiden nuorten puheenjohtaja. Poliittinen vaikuttaminen, sidosryhmätyö, päätöksenteon johtaminen

Oras Tynkkynen

Kansanedustaja, Vihreiden varapuheenjohtaja

Olen neljännen kauden kansanedustaja, mutta työskentelin välillä kahdeksan vuotta asiantuntijatehtävissä yrittäjänä ja Sitran vanhempana neuvonantajana. Vuosien varrella olen toiminut myös mm. valtioneuvoston ilmastopoliittisena asiantuntijana ja toimittajana. Aiemmin vaikutin kansanedustajana vuosina 2004-15, jolloin toimin myös eduskuntaryhmän puheenjohtajana ja kahden valiokunnan varapuheenjohtajana.

Fatim Diarra

Kansanedustaja

Olen 36-vuotias Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja, järjestötoimija ja Suomen vanhimman naisten oikeuksia puolustavan järjestön Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja.

Ville Niinistö

Euroopan parlamentin jäsen

Olen sosiaaliliberaali vihreä ja Euroopan parlamentin jäsen. Olen myös ollut kaupunginvaltuutettu kotikaupungissani Turussa. Olen koulutukseltani valtiotieteen maisteri ja poliittisen historian tutkija.

+32 22 83 72 56

Heidi Hautala

Heidi Hautala

Euroopan parlamentin jäsen

Olen vihreiden europarlamentaarikko ja toimin Euroopan parlamentin varapuheenjohtajana. Tällä kaudella olen kansainvälisen kaupan valiokunnan ja ihmisoikeuksien alivaliokunnan jäsen sekä varajäsen oikeudellisten asioiden valiokunnassa. Ihmisoikeudet, avoimuus, globaali oikeudenmukaisuus ja ympäristövastuullinen lainsäädäntö ovat poliittisen työni keskiössä.

Alviina Alametsä

Alviina Alametsä

Euroopan parlamentin jäsen

Alviina on Euroopan parlamentin jäsen ja Helsingin kaupunginvaltuutettu. Hän on juuriltaan kainuulainen, ja nykyään koti löytyy Helsingin Vuosaaresta. Vaikuttamisen Alviina aloitti ilmasto- ja mielenterveysaktivistina.

Sofia Virta

Kansanedustaja ja Vihreiden puheenjohtaja

Suomi tarvitsee inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta puolustavan kansanedustajan.

Iiris Suomela

Puoluevaltuuston varapuheenjohtaja

Minulle on ensisijaisen tärkeää, että ihmisiä kohdellaan ihmisinä - yhdenvertaisina, tuntevina, ajattelevina ja kykeneväisinä; yhtä arvokkaina kansalaisuudesta, uskonnosta ja ihonväristä riippumatta.

  • 1
  • 2