— Pekka Haavisto

Kiitos!

Oli tunteisiin vetoava hetki, kun astuin Tavastian lavalle presidentinvaalien tuloksen selvittyä. Niin moni on tehnyt täysillä töitä kampanjan eteen, tukenut minua ja elänyt mukana. Tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman teitä kaikkia.

Haluan kiittää kaikkia mukana olleita: kansalaisvaltuuskuntaa, jonka jäsenet lähtivät rohkeasti mukaan, vaikka aluksi kannatus oli viiden prosentin tietämissä. Taiteilijoita ja muusikoita, jotka järjestivät upeita tapahtumia ympäri Suomen. Kaikkia niitä vapaaehtoisia, jotka tekivät kampanjaa pakkasessa ja räntäsateessa sekä rummuttivat sitä sosiaalisessa mediassa. Me saimme liikkeelle tuhansia ihmisiä, satoja tuhansia ihmisiä – ja tänään sunnuntaina yli miljoonan.

Me saimme aikaan mahtavan kampanjan, johon käytettiin valtavasti aikaa ja energiaa. Käyttäkää tuota energiaa hyvin tästä eteenpäinkin. Käyttäkää tämän kampanjan aikana syntyneitä verkostoja ja ystävyyssuhteita hyvän tekemiseen myös jatkossa. Nyt on ensin aika juhlia, sitten levätä, ja sitten suunnata tätä energiaa Suomen muuttamiseen paremmaksi paikaksi. Kiitos.

Jaa sivu: