— Griinari Leena

Hallitusohjelmasta

Huolestuttaa tämä mahdollinen ja todennäköinen tuleva porvarihallitus. En mitenkään jaksa uskoa, että vihreillä olisi siihen ohjelmaan mitään sanottavaa! Tai tottakai sanottavaa on, mutta jos olisimme hallituksen ainoa pientä ihmistä ajatteleva puolue, niin mitä mahdollisuuksia olisi toteuttaa mitään tavoitteita. Ilmastoasiat ja Itämeri ovat kyllä ne, joihin nyt niin kovasti vihertyvän kokoomuksen kanssa voisi johonkin yhteistuumaan päästä. Edellyttää tietenkin sitä, että seuraavaan neljään vuoteen ei tehdä päätöksiä ydinvoimasta vaan satsataan kaikki mahdollinen tutkimustyö uusiutuvaan energiaan. Matalalentoa tämä on ollut vaalien jälkeinenkin aika. Työ on ollut tauotonta - yli 14 tunnin työpäiviä seminaarien takia! Mutta sen tiesin kyllä jo ennestään. Upeaa kun kevät alkaa kolkutella, vaikka tänään onkin kauhean sumuinen päivä!
Jaa sivu: