Kansanedustajat

Sofia Virta

Kansanedustaja

Suomi tarvitsee inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta puolustavan kansanedustajan.

Iiris Suomela

Kansanedustaja, Vihreiden varapuheenjohtaja

Minulle on ensisijaisen tärkeää, että ihmisiä kohdellaan ihmisinä - yhdenvertaisina, tuntevina, ajattelevina ja kykeneväisinä; yhtä arvokkaina kansalaisuudesta, uskonnosta ja ihonväristä riippumatta.

Mirka Soinikoski

Mirka Soinikoski

Kansanedustaja

Olen hämeenlinnalainen kaupunginvaltuutettu ja anestesialääkäri. Minut tunnetaan lapsen oikeuksien ja luonnon puolustajana, sote-soturina sekä päärata-aktiivina. Näiden teemojen parissa teen töitä myös eduskunnassa.

Jenni Pitko

Kansanedustaja

Olen pohjoisin vihreä kansanedustaja Oulusta. Olen arkkitehti, toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja innokas luonnossa liikkuja. Olen metsiä rakastava kaupunkilainen, joka innostuu luovista jutuista ja maailmanparantamisesta. Kansallispuistot ovat olohuoneeni.

Pirkka-Pekka Petelius

Kansanedustaja

Luonnonsuojelu ja koulutus ovat minulle tärkeintä politiikassa. Olen tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja ja sivistysvaliokunnan jäsen. Lisäksi toimin eduskunnan ympäristö- ja luontoryhmän puheenjohtajana.

Noora Koponen

Kansanedustaja

Olen ensimmäisen kauden kansanedustaja, fysioterapeutti, kirjailija, Espoon kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu sekä kahden lapsen äiti ja kahden kissan ihmisemo.

Saara Hyrkkö

Kansanedustaja

Olen vihreä kansanedustaja, diplomi-insinööri ja pienen pojan äiti Espoosta. Olen periksiantamaton paremman maailman tekijä, analyyttinen optimisti ja toimeen tarttuva feministi. Olen mukana politiikassa puolustaakseni koulutusta, tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja tietenkin ympäristöä.

Inka Hopsu

Kansanedustaja

Olen kansanedustaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu. Teen työtä laadukkaan koulutuksen puolustamiseksi. Panostus lapsiin, nuoriin ja perheisiin on satsaus tulevaisuuteen!

Mari Holopainen

Kansanedustaja

Olen helsinkiläinen kansanedustaja ja kauppatieteilijä, joka uskoo, että maailman pelastaminen vaatii rohkeutta ja tutkittua tietoa. Ennen valintaani kansanedustajaksi toimin väitöskirjatutkijana Aalto-yliopistossa tuotantotalouden laitoksella.

Hanna Holopainen

Kansanedustaja, Vihreiden varapuheenjohtaja

"Haluan jättää tuleville sukupolville maailman, joka voi nykyistä paremmin."

  • 1
  • 2